Logo

Hjallese Kultur & Forsamlingshus

Hjallese Kultur & Forsamlingshus

Hos Hjallese Forsamlingshus tilbyder vi forskellige løsninger, som alle inkluderer borddækning og personale.

Når du holder totalarrangement hos Hjallese Forsamlingshus, vil den samlede pakke bestå af:

  • Velkomstdrink
  • 3-retters menu (Vælg én forret, én hovedret og én dessert)
  • Kaffe/te og hjemmebagte småkager og husets likør
  • Øl, vand og vin ad libitum i syv timer

Se vores løsninger herunder.

Velkomstdrink

Til alle vores totalarrangementer hører der en velkomstdrink med.

Du kan vælge mellem:

  • Hyldeblomst med hvidvin
  • Granatæblecider u/alkohol
  • Aperol Spritz
  • Sunrise (Grenadin, appelsinjuice, sprite) u/alkohol
  • Hyldeblomstcider u/alkohol
Drikkelse
  • Husets rød- og hvidvin 200 kr.
  • Kaffe 25 kr.
  • Likør 30 kr.
  • Cognac 30 kr.
  • Sodavand 27 kr.
  • Øl 35 kr.
  • Snaps 30 kr.
  • 1/2 fl. snaps 230 kr.
  • Isvand pr. person 15 kr. 
Tilkøb til kaffen
  • Små chokolader pr. person 30 kr.
  • Kransekagestykker pr. person 30 kr.
  • Små vandbakkelser pr. person 30 kr.

Totalarrangement 1

Vælg en forret, en hovedret og en dessert:

Forret

  • Rejecocktail
  • 2 stk. tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse m/dilddressing

Alle forretter serveres med koldhævet hjemmebagt brød og smør

Hovedret

  • Indbagt svinemørbrad med pesto
  • Kalvefilet m/nøddestegte kartofler, rødvinssauce og to slags grøntsager/salater
  • Oksefilet m/flødebagte kartofler, sauce bearnaise og to slags grøntsager/salater

Dessert

  • Italiensk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeparfait og frisk frugt
  • Skyrkage med bastognebund og frisk frugt
  • Sæson frugttærte m/creme fraiche (pære, rabarber, skovbær)

Pris pr. person 695 kr.
Prisen er inkl. borddækning, blomster, personale og rengøring.

Totalarrangement 2

Vælg en forret, en hovedret og en dessert:

Forret

  • Spinatroulade m/pikantost og røget laks hertil rejer
  • Ovnbagt laks m/krydderurte dressing og smørsauteret gulerødder m/timian
  • Croissant m/hønsesalat pyntet med bacon og ananas

Alle forretter serveres med koldhævet hjemmebagt brød og smør

Hovedret

  • Oksemørbrad m/rødvinsauce, pesto kartofler og to slags grøntsager/salater
  • Braiseret kalvesteg med surt, sødt og spidskålssalat, kartofler og vildt fløde sauce.
  • Krydderstegt kamsteg med hvidløg, rosmarin, ovnkartofler og to slags grøntsager/salater

Dessert

  • Røslings islagkage med to slags is, nøddebund og bærpuré
  • Ostetallerken med tre slags oste, oliven, syltede valnødder
  • Desserttallerken med to slags hjemmelavet is, kage og frugt

Pris pr. person 725 kr.
Prisen er inkl. borddækning, blomster, personale og rengøring.

Totalarrangement 3

Vælg en forret og en dessert, hovedretten er buffet.

Forret anrettet på tallerken

  • Hel ovnbagt laks m/ honning og mandler
  • Karrymarineret rejer med hvidløg, anrettet på plukket salater
  • Tortillarulle med røget kalkun og smokey bbq. dressing
  • Koldhævet brød m/hvidløg og havsalat

Alle forretter serveres med koldhævet hjemmebagt brød og smør

Buffet

  • Kyllingsspyd
  • Pestostegt svinemørbrad
  • Oksemørbrad hertil rosmarinsky
  • To farverige salater efter sæson
  • Ovnkartofler
  • Flødebagte kartofler

Dessert anrettet på tallerken

  • Mini mazarintærte med flødecreme og friske bær
  • Brownie med hjemmelavet is
  • Chokolademousse med orangeknas (portion)

Pris pr. person 775 kr.
Prisen er inkl. borddækning, blomster, personale og rengøring.

Drinks

Tilkøb af drinks efter aftale 60 kr. pr. stk.

Norhlund økologisk: Stormy rum & ginger, Gin & tonic og Mango smash

Natmad

  • Frikadeller og kold kartoffelsalat
  • Tærter med salat og brød
  • Croissant m/hønsesalat og bacon
  • Pølse, oste bord
  • Suppe asparges m/kødboller og brød

50 kr. pr. kuvert ved køb af totalarrangement

Vinmenu

Husets hvidvin

Colombard/Chardonnay, Hillside Valley, Californien 

Hillside Valley Colombard/Chardonnay har en smuk lys gul farve i glasset med fine grønne reflekser. Vinen har en indbydende frugtrig bouquet med toner af citrus, blomster og fine hints af urter. I smagen går noterne fra duften igen. Vinen opleves frisk og flot afrundet, hvor kombinationen af den friske frugt fra Chardonnay-druerne og syre fra Colombard-druerne giver en vin med en delikat og harmonisk karakter. Hvidvinen er et perfekt match til alt godt fra havet og mellemlagrede oste. 

Husets hvidvin
Husets rødvin

Aimone Vino Rosso, Italien

Aimone Vino Rosso d’Italia har en intens rubinrød farve med violette aftegninger. Duften er intens og vedholdende med raffineret moden frugt, hindbær og ribs. Vinen er medium fyldig med en blød og lang afslutning. Vinen har en stor alsidighed der gør den velegnet til de fleste kødretter, charcutteri samt oste.

Husets rødvin
Husets dessertvin

Peach Frizzante, Schloss Raggendorf, Østrig

Den frugtrige Peach Frizzante laves på frisk frugt. Den nøje doserede kulsyre giver en særlig frisk og prikkende oplevelse med lavt alkoholindhold og en behagelig mængde restsukker.

Lys i farven som frugtkødet på en fersken. I duften er behagelige noter af fersken, og smagen er sødmefyldt, frugtig, blød, velbalanceret og med vedholdende eftersmag.

Husets dessertvin

Der er mulighed for at opgradere vinmenuen