Spiseguide

Ønsker du en smagfuld oplevelse i charmerende omgivelser?
Med en helt enestående atmosfære og autenticitet, danner Brandts Klædefabrik bagtæppe for gastronomiske oplevelser, storslåede spisesteder og kulinariske specialiteter i særklasse! 

Café Cuckoos Nest

Café Cuckoo’s Nest

Beliggende i den gamle fabriks kontorbygning, mellem passagen og Vestergade finder du Café Cuckoo’s Nest. Her kan du på den ene side mærke byens puls, og på den anden side kan du trække dig ind i det hyggelige gårdrum under terrassetaget. Sammen med venner eller familie kan du fx nyde en lækker brunch, velsmagende caféretter, eller andet godt fra brasseriemenuen, som alt bliver tilberedt og serveret så øjnene smiler.

CCC Bar

CCC Bar

CCC – Cocktails Culture Celebrations er ikke blot en cocktailbar – det er et levende udtryk for en passion for cocktails, kultur og fejringer. Med tre unikke etager, hver med sin egen charme og formål, inviterer CCC dig til at udforske og nyde.

Kunstcafé Brandts

Kunstcafé Brandts

Stil tørsten og den lille sult mellem kunstoplevelserne. I Kunstmuseum Brandts café kan du mellem kunstoplevelserne stille tørsten og den lille slut. Nyd sæsonens kager, salat og sandwiches såvel som kaffe, the, vin og øl. Caféen er placeret i inspirerende omgivelser og stemningsfuldt udsmykket. Fra caféen er der udsigt til den hyggelige Amfiplads, og på en varm dag kan du nyde kaffen udenfor. Der er gratis adgang til Kunstcafé Brandts.

Café Chino

Café Chino

Café Chino er det stemningsfyldte spisested i en af de ældste fabriksbygninger; Kedelhuset. Caféen er kendt for sit populære byg-selv-brunch koncept med spændende kombinationsmuligheder Alt er lavet på lokale råvarer med kvalitet i højsædet. Langt det meste bliver lavet fra bunden – lige fra den lækre, luftige burgerbolle til de sprøde pommes frites. Få det som du vil have det, og vælg selv, om du vil nyde maden inde eller ude i den glasinddækkede terrasse i Farvergården.

Brød bageri

Brød

Vi bringer det bedste frem i det vi gør, gennem en dyb forståelse af, hvad det kan blive til. Vores brød er ikke kun bagt. Det er opdraget, fremelsket, dyrket og skabt med en kærlig hånd. Vi tænker selvfølgelig kvalitet hele vejen igennem brødet. Vi lader det udvikle sig naturligt, og forberedelserne kan naturligvis smages. Smørret er en garant for kvalitet, en naturlig ingrediens – og en hyldest til brødets bedste traditioner. Vi dyrker enkelthed i vores sortiment. Vi nørder og går i detaljen med ALT hvad vi rør, derfor hylder vi princippet om få, men gode produkter på vores hylder.

Creative Space

Creative Space

Creative Space er Danmarks første paint your own pottery café. Hos os er det nemt at blive forført af vores store udvalg af farver, keramik og redskaber. Vores caféer er indrettet så der er rart at være for både øjne og sind. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du besøger hos os første gang, eller du er en rutineret Creative Space gæst.

Studenterhus Odense

Studenterhus Odense

På Studenterhus Odense kan du nyde en snack sammen med en kop kaffe, imens du fordyber dig i dine studier, spiller et brætspil med et par venner eller noget helt tredje. Hos os er alle velkomne, uanset om man er studerende eller ej, men er du studerende så husk studiekortet, så du kan rå rabat på alle vores mad- og drikkevarer.

Kong Volmer

Kong Volmer

I den gamle port i passagen byder Kong Volmer dig indenfor i et charmerende smørrebrødsunivers, hvor du vil opleve en ganske særlig forkærlighed for klassisk dansk madtradition. Med fokus på den gode mad- og drikkeoplevelse, bliver sanserne tilfredsstillet i den hyggelige atmosfære. Prøv dig frem i en verden af enkle og spændende retter, hvor du kan få en morgenanretning eller nyde en god frokost i godt selskab.

Café Biografen film

Cafe Biografen

Cafe biografen ligger på Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i det absolutte centrum af Odense. En lys og stemningsfuld cafe med atmosfære, et velassorteret køkken og 3 biografsale, hvor vi viser alle de små film, der – som du ved – ofte har noget stort på hjerte.

Seaweed

Seaweed

I Brandts Passage kan du få et eksotisk og spændende alternativ til traditionel asiatisk sushi, nemlig Street Food Sushi på australsk manér. Sushien i fingersmarte ruller eller bowls med blandt andet indbagt kylling, laks, tigerreje, eller vegansk, som du kan spise som en wrap. Denne interessante og anderledes delikatesse er nem at spise på farten, eller du kan nyde den på stedet i de hippe og industrielle rammer.

Bar Unika

Bar Unika

Bar´Unika er ejet af søstrene Nathalie Fjord, Mathilde Fjord og Cecilie Fjord, der har rejst verden rundt, for at finde inspiration til deres charmerende og velbesøgte lille café. Caféen ligger mellem Passagen og Pakhusgården med solrig udeservering under parasollerne. Du kan vælge mellem alt fra friskpresset smoothie, til lækre bowls og appetitlige anretninger, som kan nydes både indenfor og ude eller som to-go på farten.

Ristorante Mona Lisa

Ristorante Mona Lisa

I passagens første hyggelige gårdrum får du den ægte italienske madoplevelse, hvor der ikke indgås kompromisser. Hos Ristorante Mona Lisa serveres der mere end bare mad – for de italienske retter og lækkerier tilberedes efter klassisk italiensk kogekunst. Den gamle klædefabriks ældste bygninger skaber charmerende og rustikke rammer skaber den helt rigtige stund for sanser og smagsløg, inde såvel som ude.