Shopping

Trænger din garderobe, din bolig eller din krop og sjæl til et frisk pust?
Brandts Klædefabrik bugner af inspirerende kvalitetsbutikker og koncepter,
der har noget på hjerte og som med sikkerhed vil pryde din hverdag med kulør!

Ingvard Christensen

Ingvard Christensen

På Amfipladsen ligger Ingvard Christensen, der har de skønneste designer mærker indenfor interiør til at udsmykke dit hjem, kontor eller arbejdsplads med. Det gamle rustikke lokale emmer af kvalitet fra møbler og belysning af anerkendte danske og udenlandske designere – blandt andre Arne Jacobsen, Piet Hein og Verner Panton. Find inspiration i en verden af udsøgte former og materialer.

Reflect Skincare

Reflect Skincare

Reflect Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik, som er placeret i hjertet af Odense. Vi tilbyder effektive behandlinger til dig, der ønsker at bevare et naturligt og smukt ydre.

Allestedlund blomster

Allestedlund

Træd ind i det kvalitetsbevidste univers i livsstilsbutikken Allestedlund. Du bliver straks omfavnet af en unik blanding af blomster til buketter, planter, møbler, dekorationer, kuriositeter og design til hjemmet. Lad sanserne fange af friske farver, smukke strukturer og nye måder at indrette på både oppe og nede.

Collage Art

Collage Art

Collage Art i Brandts Passage, er en af Fyns største specialforretninger inden for plakater, fotokunst, opsætning, indramning og laminering. Det gamle lokale i Magasinet bygningen er fyldt med kunstneriske plakater og indramninger, for det helt rigtige og personlige touch til hjemmet. Ud over et stort udvalg af plakater, finder du også andre farverige og dekorative ting til indretningen – som gave til dig selv eller én du holder af.

Dina Vejling

Dina Vejling

Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk er en butik med det bedste indenfor nutidig dansk kunsthåndværk beliggende i de historiske haller i den tidligere Brandts Klædefabrik. Vi sælger og udstiller for 70 kunstnere. Primært keramik, ædelmetalsmykker, studieglas, samt et mindre udvalg af boligtekstiler og grafik. Tilknyttet butikken findes et galleri RUMMET, med skiftende udstillinger og foredrag.

O'TAY

O’TAY

I 2019 blev Stephanie og hendes mor, Vivian enige om at realisere deres fælles drøm om at skabe et modeunivers med fokus på luksuriøs fashion til kvinder i alle aldre. Mor og datters delte passion for mode blev startskuddet til eventyret, der i dag kendes under navnet, O’TAY – et anerkendt og veletableret brand, der tilbyder ’Affordable Luxury’ til den kvalitetsbevidste kvinde. “I O’TAY elsker vi, at vi nu kan byde alle vores søde kunder indenfor i vores Flagship Store her i Odense – så kig endelig ind og sig hej”.

Yenz International Hair

Yenz International Hair

Yenz International Hair er Brandts Passages egen professionelle frisørsalon de nyeste klippe- og farveteknikker, og kvalitet til fingerspidserne. Her får du en frisøroplevelse ud over det sædvanlige, krydret med forkælelse og behagelig stemning. Læn dig tilbage og få erfaren rådgivning direkte i hårrødderne med styling, farvning og produkter, som det passer til dig. Og det er selvfølgelig økologisk.

Brød bageri

Brød

Vi bringer det bedste frem i det vi gør, gennem en dyb forståelse af, hvad det kan blive til. Vores brød er ikke kun bagt. Det er opdraget, fremelsket, dyrket og skabt med en kærlig hånd. Vi tænker selvfølgelig kvalitet hele vejen igennem brødet. Vi lader det udvikle sig naturligt, og forberedelserne kan naturligvis smages. Smørret er en garant for kvalitet, en naturlig ingrediens – og en hyldest til brødets bedste traditioner. Vi dyrker enkelthed i vores sortiment. Vi nørder og går i detaljen med ALT hvad vi rør, derfor hylder vi princippet om få, men gode produkter på vores hylder.

Jean Paul

Jean Paul

Herretøj i verdensklasse. Midt i Brandts Passage, finder du herretøjsbutikken Jean Paul – en butik med en næsten retroagtig stemning og fyldt med lækre mærker. Hylderne bugner af et bredt udvalg af klassiske og kvalitetsbevidste mærker som fx Stetson, Barbour og HarrisTweed, I Jean Paul finder du lige hvad du har brug for, fra den enkelte beklædningsdel, til det fulde, stilrene sæt.

Mortens Chokolade

Mortens Chokolade

Tanken bag Mortens Chokolade er at arbejde med råvarer af god kvalitet for at skabe unikke smagsoplevelser. Alt chokolade er håndlavet i værkstedet i butikken i hjertet af Odense. Vi kalder det “HÅNDLAVET KÆRLIGHED”. Mortens Chokolade kæler for håndværket. Ambitionen er at skabe nye og innovative smagsoplevelser og forfine de klassiske smage. Dette sker blandt andet ved at der tre til fire gange om året udkommer der nye chokoladekollektioner, med smage der passer til årstiden, højtiden eller de begivenheder der foregår i Odense. Mortens Chokolade vandt i 2021 og 2022 prisen “Best of Odense” og var finalist i Danmarks Bedste Flødebolle 2023.

Mageløs Graviditetsscanning

Mageløs Graviditetsscanning

Hos Mageløs Graviditetsscanning bliver du mødt af dygtige veluddannede jordemødre, som altid gør sig umagen for at give jer en helt speciel oplevelse. Vi inddrager jer i scanningen og sørger for I får mest muligt ud af mødet med jeres lille barn. Vi giver jer vished om barnets trivsel, men vægter også den hyggelige del af scanningen højt. Klinikken ligger i hjertet af Odense – nemlig i Brandts passage – og er indrettet smukt og lyst med en rar atmosfære.

Dermal Care

Dermal Care

I Brandts Passage finder du Dermal Care, hvor Winnie Brandt med over tyve års erfaring, tilbyder professionel skønhedsbehandling. Du kan vælge mellem forskellige hud- og ansigtsbehandlinger, alt efter din hudtype og behov. Få også behandlinger til kroppen i form af afslappende velværemassage, eller den ultimative forkælelse med hotstone massage. Klinikken tilbyder også lysterapi.

Albert Contemporary

Albert Contemporary

Albert contemporary er et galleri for ung samtidskunst, der præsenterer kunstnere tidligt i deres karriere. albert contemporarys vision er at bringe international samtidskunst til Odense og ind i folks stuer, og ønsker at skabe en platform for undersøgende, eksperimenterende og ung kunst.

Vivaldi

Vivaldi

Velkommen i Vivaldi et farverigt forår. I en af de ældste bygninger, i Brandts Passage, finder du tøjbutikken Vivaldi. Her finder du passion for påklædning, hvor farve, stil og figur er kodeord. Besøger du butikken, får du kyndig og moderigtig betjening, hvor du kan forkæle dig selv fra top til tå, med kvalitetsmærker fra bl.a. Marccain, Rossi, Piro, Cambio. I Vivaldi kan du med sikkerhed finde den helt rigtige detalje, der forvandler din garderobe.

PurePope

PurePope

PurePope er synonymt med kvalitetsgarn. I den farverige butik i Brandts Passage, finder du tilbehør, bøger, opskrifter og meget andet, du skal bruge til dit strikketøj. Sortimentet byder også på designstrik og andre varer, fra lækre mærker, som ISAGER, ITO, Filcolana, Gepard og Kreadeluxe. Du kan lade dig inspirere af designs og udfolde din kreativitet på PurePopes kurser og strikkecafé. Helt unikt, kan du købe håndværkergarn, der er spundet på en af Klædefabrikken originale spindemaskiner.

Underflod

Underflod

Underflod er stiftet i 2021 af de Odenseanske brødre Mads og Emil. Underflod er et design-tech brand, som designer og udvikler møbel- og interiørprodukter. Produkterne er lavet af lokale affaldsmaterialer fra genbrugsstationer og dansk industri. Det hele bliver produceret i Danmark på socialt økonomiske værksteder af borgere med forskellige handicap og i samarbejde med Kriminalforsorgen. I seneste sæson af Løvens Hule var Underflod, så heldige at få Tahir Siddique med ombord som investor.

Kunstshop Brandts

Kunstshop Brandts

I Kunstmuseum Brandts ved Amfipladsen ligger kunstbutikken. Der er fri entré til butikken i stueetagen, hvor du kan begive dig på eventyr i et rigt udvalg af plakater, kunsthåndværk, kunstbøger og designgenstande til hjemmet. Bare giv dig god tid, for den enestående nspiration giver dig måske lyst til et besøg i de forskellige aktuelle udstillinger på de næste etager.

Creative Space

Creative Space

Creative Space er Danmarks første paint your own pottery café. Hos os er det nemt at blive forført af vores store udvalg af farver, keramik og redskaber. Vores caféer er indrettet så der er rart at være for både øjne og sind. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du besøger hos os første gang, eller du er en rutineret Creative Space gæst.