Parkering

I området omkring Brandts Klædefabrik har du mulighed for at parkere mange steder. De nærmeste parkeringsmuligheder er P-huset med indkørsel fra Pantheonsgade, p-pladserne på Kongestien, eller p-anlægget i Grønnegade. 

Brandts’ parkeringsanlæg består af en p-kælder i 2 niveauer samt p-pladser på terræn. Det udgør tilsammen ca. 160 parkeringspladser på en af de bedste og mest attraktive beliggenheder i Odense. Parkeringsanlægget har lys indretning, videoovervågning, og området patruljeres af G4S vagter.

Bor eller arbejder du i området, har du mulighed for at leje en parkeringsplads på månedsbasis.
Kontakt Europark på tlf. 51 39 06 13.

Du kan desuden hente appen “Odense Rundt” til iOS og Android. Her får du et overblik over mere end 4000 parkeringspladser i bymidten. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger.

Til fods fra Banegården

Ankommer du med tog til byen, er det en kort lille gåtur fra banegården på ca. 1 km. Indgangen til Brandts Passage og Pakhusgården er i Vestergade 73-75. Du kan også gå via Kongensgade til Kongestien, så kommer du ind til Passagen og Amfipladsen. Skal du direkte til Amfipladsen eller Farvergården kan du gå ind ved Pantheonsgade.

Nemt med bil

Når du besøger Brandts Klædefabrik i bil, kan du parkere helt tæt på. Enten i terræn under åben himmel, eller i vores moderne lyse p-hus i 2 etager. Du triller ind på parkeringsarealet via Pantheonsgade.

 

På cykel

Er du vild med frisk luft og to hjul, så du hurtigt kommer rundt i bymidten, så finder du nemt parkering til din cykel på Amfipladsen, hvor der er flest pladser til cykelparkering. Din cykel kan også vente på dig i cykelstativerne i Farvergården eller i Pakhusgården.

Find en plads

Brandts passer gerne på din bil, når du er på besøg i Brandts Klædefabrik. 
Fra P-plads til P-kælder.

Parkering 1