Nyheder

I Brandts Klædefabrik væves kunst, kultur, kreativitet og kvalitet sammen til en rig palet
af inspirerende oplevelser, der danner rammen for meningsfulde øjeblikke
og levende historier fra områdets pulserende hjerte.

Cafe Biografen – [Cloned #4404]

Cafe biografen ligger på Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i det absolutte centrum af Odense. En lys og stemningsfuld cafe med atmosfære, et velassorteret køkken og 3 biografsale, hvor vi viser alle de små film, der – som du ved – ofte har noget stort på hjerte.

Læs mere »
Frølageret

Frølageret

Odenses scene for kreativ co-produktion, ny skæv musik og helt nære oplevelser. Frølageret er dit spillested. Her er du inviteret til at deltage på, bag og foran scenen. Vi arrangerer selv noget af det, som vi mener byen har brug for, men allerhelst ønsker vi at hjælpe byens aktive ildsjæle med at udfolde deres arrangementer – dit arrangement, måske?

Læs mere »
Odense International Film Festival

OFF – Odense International Film Festival

Kender du OFF? Hvert år i uge 35 fyldes Brandts Klædefabrik med røde løbere, filmelskere i alle aldre og filmprofessionelle fra hele verden, når dørene slås op til Danmarks eneste Oscar-, EFA- og Robert-kvalificerende kortfilmsfestival: OFF – Odense International Film Festival. Op til festivalen modtager OFF over 4.000 kortfilm fra mere end 100 lande verden over. De bliver alle set og vurderet – og omkring 120 film går gennem nåleøjet og bliver en del af festivalens fem kortfilmskonkurrencer.

Læs mere »
Odense Filmværksted

Odense Filmværksted

Odense Filmværksted er for dig, der vil lave film på Fyn. Det kræver, at du har lyst til at fortælle historier i levende billeder. Resten lærer du hen ad vejen. Det er her, du laver din første film og lærer af dine fejl. Det er her, du laver film, der kan vinde priser på de største festivaler i verden. Og alt derimellem. Vi er et lille værksted med fokus på mennesket bag filmen. Her lærer du ved at producere film igen og igen. Learning by doing.

Læs mere »
Tekstilværkstedet

Tekstilværkstedet

Grib stoffet, og giv dig i kast med at kreere din seneste kollektion, eller tag en af værkstedets dygtige medarbejdere under armen og lær at hækle, brodere, lappe huller eller batikfarve. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi har plads til dig og din fantasi. Kom alene, med din ven, dit barn, eller som en gruppe og udfold dine evner eller lær noget nyt. Tekstilernes verden indeholder masser af muligheder ud fra, hvad du kan tænke dig at arbejde med, og der er plads til fordybelse, ro og hygge.

Læs mere »
Lerværkstedet

Lerværkstedet

På Lerværkstedet er der rum til, at du kan være kreativ i eget tempo og efter evne, når du fordyber dig og finder ro i en travl hverdag. Vi har plads til dig i vores skabende fællesskab, lige meget om du er nybegynder, som vi kan tilbyde kvalificeret hjælp, garvet keramiker eller noget derimellem. Alle skal starte med tilmelde sig et af vores udbytterige introforløb, der giver dig kendskab til vores faciliteter, så du lærer værkstedet at kende, inden du kaster dig ud i raku, keramiske kunstværker eller at forme din nye yndlingskaffekop.

Læs mere »
Tidens Samling

Tidens Samling

Tidens Samling er et HANDS-ON museum for mode, form og bolig fra 1900-1999. Museets permanente udstilling er indrettet med tidstypiske stuer fra årtierne. Her kommer man helt tæt på den nære fortid, hvor man må sætte sig i møblerne, åbne skufferne, læse i bøgerne og prøve tøjet. Samlingens mange detaljer sætter erindringer i gang hos det voksne publikum, mens børn og unge lærer om tidligere generationers dagligdag. Museet rummer desuden et udklædningsområde og en museumsbutik.

Læs mere »
Kulturmaskinen

Kulturmaskinen

Kulturmaskinen er dit kulturelle mekka, hvor scener, kunstudstillinger, kreative værksteder, festivaler og meget mere danner ramme for mangfoldige og brugedrevne kulturoplevelser, kreativ selvudfoldelse og socialt samvær, som du beriges af. Vi er dit kulturelle hus, hvor du finder og skaber kultur i små og store fællesskaber og kreative miljøer, og hvor vi har lokalerne til dit næste projekt og idé. Oplev og dyrk kreativiteten som publikum eller som kunstner, når Kulturmaskinens store vinger breder sig og omfavner dig.

Læs mere »
Kunstmuseum Brandts

Kunstmuseum Brandts

På Amfipladsen finder du statsanerkendte Kunstmuseum Brandts, med tilhørende kunsthal, der viser klassisk, moderne og helt samtidig kunst. Gennem et originalt program af udstillinger, formidling, undervisning og events, får du unikke oplevelser af kunstnerisk høj kvalitet. Bliv beriget og inspireret gennem kunsten, og få nye indtryk med hjem.

Læs mere »
Magasinet 4

Magasinet

HELT TÆT PÅ – I BREDFORMAT! Magasinet Odenses folkelige scene, med et twist. På programmet finder du musik du kender, inspirerende talks, gode grin og nærværende teateroplevelser. Stedets charme og historik, sammenholdt med følelsen af et stort teater i lille skala, giver garanti for en helt særlig aften under lysekronerne.

Læs mere »