Øvrige erhverv i Brandts Klædefabrik

Brandts Klædefabrik huser et bredt spektrum af øvrige erhverv. Selv også oppe i højderne er der virksomheder.

Lidt mere erhverv

by Ann Stenmann

Ann Stenmann er et designstudie beliggende i det gamle Kedelhus i Brandts Passage. Studiets indehaver og designer udvikler tøjkollektioner til klienter rundt om i Europa og Indien på freelance-basis. I designstudiet kan du opleve Ann Stenmanns udsøgte tørklædekollektion – studiet et åbent for besøgende efter telefonisk aftale.

Capio privathospital

Hos Capio Privathospital møder du et højt specialiseret personale, der har stor erfaring indenfor hver deres respektive speciale.
Capio ligger lige oven på P-Huset, så det er nemt at komme til og fra behandlinger med elevator fra p-kælderen.

Henvisning nødvendig

Dansk misbrugsbehandling

Dansk MisbrugsBehandling er en del af Danmarks største, private udbyder af misbrugsbehandling. Tilsammen har Dansk Misbrugs Behandling mere end 25 års erfaring, og har hjulpet tusindvis af danskere til et bedre liv uden misbrug.

drop in yoga

Drop in Yoga er et hyggeligt lille yogastudie i lyse lokaler. 
Yoga studiet ligger øverst i Kulturmaskinen i Farvergården med et flot kig udover Brandts Klædefabrik.

Der undervises i et mix af forskellige yogaformer fra den mere fysisk krævende yoga,  til Yin yogaens liggende og siddende øvelser.

Focus telemarketing

Focus Telemarketing er et telemarketingsfirma, der løser en række opgaver inden for telemarketing, kundeservice og markedsanalyse.

De hjælper din virksomhed til succes ved at booke møder, skabe salg eller finde leads til dine sælgere.

Gain & co

Gain & Co leverer uvildig rådgivning til danske og udenlandske industrivirksomheder i automation og robotteknologi.

Firmaet hjælper industrivirksomheder på tværs af tre kontinenter med at automatisere produktionen.

Find dem via porten til Pakhusgården.

studievalg fyn

Studievalget er et vejledningscenter, hvor du kan få råd og vejledning om valg af videregående uddannelse og erhverv på uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Centerets kyndige vejleder kan hjælpe dig med at få et overblik over uddannelsesmuligheder, adgangskrav, optagelsesregler, suppleringsmuligheder og SU på de videregående uddannelser. Centret ligger overnover Studenterhuset på Amfipladsen.

Heidis bier bar

På Heidi’s Bier Bar kan du opleve ægte afterskistemning med store fadøl fra deres forskellige ølhaner, dans på bordene og dyste ved sømblokkene. 

Heidis har pavillon i Pakhusgården

intelligent banker

Intelligent Banker er en virksomhed, som gjort det til sin mission at give dig overblik over dine bankforretninger. Intelligent Banker har specialiseret sig i at give dig som forbruger mulighed for at sammensætte præcis den pakke af bankprodukter – som du ønsker – online.

Larsen & co

Larsen & Co er en printvirksomhed, der bl.a. laver foldere, flyers, plakater, bannere, hjemmesider og skilte mm. til virksomheder.

Medieværkstedet er et kulturelt mediefællesskab hvor kunstnere, iværksættere, designere og private, kan udvikle deres kreative idéer sammen eller hver for sig.

littlebeacon

Little Beacon er blandt Danmarks førende indenfor apps til ERP-løsninger. 

De er et dansk partnerdrevet appbureau med speciale i digitalisering af arbejdsprocesser, og de har særlige kompetencer indenfor sammenspillet mellem apps og virksomhedernes økonomisystemer.

Logistik kompagniet

Hos Logistikkompagniet leverer de professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til både offentlige og private virksomheder. Deres kernekompetence er inhouse lagerlogistik, hvor de bistår med viden, ledelse og ressourcer, der forøger produktiviteten, forbedrer kvaliteten og nøjagtigheden genne hele værdikæden.

mageløs graviditetsscanning

Klinikken Mageløs Graviditetsscanning er et scanningstilbud til gravide, som føler et ekstra behov for tryghed og omsorg.

Klinikken er udstyret med moderne scanningsudstyr, og de kompetente og erfarne sonografer står klar til at sikre en god oplevelse og god behandling. 

Nguyen studio

Nguyen Studio er kreativ fotograf, der laver anerledes unikke portrætter. hvor personlighed og karisma er med til at definere de portrætterede.

Kim-Yen’s foretrækker de sort/hvide fotografier, men udvikler også enestående visuelle lbilleder til erhvervsvirksomheders koncepter.

stupid studio

Stupid Studio er et digitalt design- og brandingbureau beliggende i Brandts Passage, der specialiserer sig i kommunikations- og oplevelsesdesign primært inden for børne-, samfunds- og kulturområder. 
De er specialister i formålsrig og meningsfyldt branding samt løsninger, der er tænkt ud af boksen.